Aloittaa nyt muuttaa tottumukset huono suhde

Tavat. Kaikki kuvamme. Jotkut tavanomainen tapoja ovat myönteisiä ja toiset rajoittaa tai jopa vahingoittaa meitä.
Parit voi myös joutua tapoja tai taipumuksia suhteessaan. Ehkä jokainen taipumus tehdä toinen oletuksia. Se voisi olla kaksi yleensä viestität tavanomainen.
Kun suhde-tavat luovat etäisyyttä ja irrotus, on aika katsoa syvemmälle tavat, jotka ovat kehittäneet ja tehdä joitakin muutoksia.
Me vaaditaan tällainen epäyhtenäinen suuntauksia “osasta” Tämä ei tarkoita, että sinun tai kumppani on “paha” tai syyttää. Sen sijaan on että on huono tai ei-toivottuja.
Yritä saada kiinni hyvä/huono ajattelutapa, ja sen sijaan pitää keskittyä mitä tapahtuu teidän suhdetta ja mitä haluat olla eri tavalla.
Monta kertaa, kun pari–tai yksilön–on huono suhde tapa, on vaikea tehdä muutoksia, jotka ovat kestäviä ja tehokkaita. Se voisi olla, että tämä erityisesti tapa on ollut tehdä, koska te kaksi alkoivat dating ja se on melko linnoittautuvat miten tapana toisiinsa.
Tapana näyttää niin suuri ja kiinteä, että et sinä eikä kumppani tuntuu tehdä muutos–vaikka tiedät, että tarvitset ja haluat.
Se on ikään kuin tieteellinen laki liittyvät vauhtia. Isaac Newtonin ensimmäinen laki esityksellä (yleensä ehdot) sanoo, että objektin liikkeessä, pysyy parempaa seuraa liikkeessä, ellei se on toiminut toinen voima.
Emme aio yrittää keskustella fysiikan tai yhdenmukaistamisesta alulle. Mutta yhtäläisyyksiä tämän väitteen ja asiahan ihmissuhteissa.
Kun siirrät yhdessä parisi ja te kaksi on kehittynyt huono suhde tavaksi, että rajoittava tapa olla vuorovaikutuksessa säilyy varmasti, kunnes on keskeytynyt. Muuta huono suhde tapa on tarpeen keskeyttää vauhtiin!
Tunnista tyylisuunnasta, jonka aito.
Ensimmäinen askel muuttamatta huono suhde tapa on ymmärrettävä kirjaimellisesti, että tapana on kehittänyt ensimmäinen paikka. Kun huomaat, että sinusta tuntuu kaukana kumppanisi, Katsokaa mitä on tapahtunut sekä itsesi ja välillä sinulle ja kumppani.
Mahdollisuudet ovat, kun saat käsityksen siitä, mikä on huolestuttavaa yhteytesi, luultavasti nähdä olevan osa te kaksi ovat langenneet. Jos et pidä tapa, se tekee sinusta tuntuu, sitten kiinnittää siihen huomiota.
Liian usein me sivuuttaa tunteita koska emme usko, että ehdimme käsitellä niitä tai emme halua vaivata meidän kaveri niistä tai emme todellisuudessa halua aiheuttaa ongelmia innostamisen suhteissamme.
Mikään mainituista syistä jättää huomiotta miltä sinusta tuntuu ja mitä hahmottaminen auttaa sinua lähemmäksi kumppanisi. Itse asiassa ajaa alas tunteita lisätä vauhtia että huono suhde tapa.
Keskeyttää tapana ja muuttaa suuntaa.
Kun tunnustaa, että taipumus ja kaverisi on pudonnut teidän suhde on siirtymässä te kaksi kauemmaksi toisistaan, nyt on aika muuttaa suuntaa.
Paha tapa keskeyttää valitsemalla reagoivat eri tavoin kuin te yleensä tehdä tietyssä tilanteessa.
Esimerkiksi, jos sinulla on tapana saada kateellinen, kun kaverisi puhuu jäsenten vastakkaista sukupuolta, voit keskeyttää ennen tavallista kommenttia, jotka ilmaisevat mustasukkaisuudesta.
Sen sijaan voit keskeyttää mustasukkainen ajatuksia ja kysy itseltäsi, mitä auttaa sinua paremmin tilanteesta ja tuo sinut lähemmäksi kaverisi samaan aikaan.
Tähän voisi sisältyä kyseenalaistaa oletukset, saatat tehdä mielessäsi. Se voisi myös sopimuksista parisi, joiden avulla voit pysyä yhteydessä.
Vaikka se ei ole välttämätöntä, tämän prosessin läpi kumppanisi kanssa, voi olla erittäin hyödyllistä. Jaa kumppanisi aikomus olla lähempänä ja luoda suunnitelma yhdessä, joka auttaa sinua sekä muutos pois paha tapa ja kohti uusia, halutun yksi.
Mitä muutoksia on, laittaa energiaa että uusi tapa olla vuorovaikutuksessa. Muista Newton ja hänen lakinsa kyse vauhtia.
Kun luot tarpeeksi vauhtia kohti uuden suunnan, vanhat tavat helposti laskea pois avulla sinun ja kumppanisi rakastaa toisiamme syvemmin ja vapaasti.