Näin voit saada toosaa deittisivulta

Verkon deittisivustoilta metsästetään seuralaista sinkkujen toimesta aikaisempaa yleisemmin, varsinkin kun juottolasta seuran hankkiminen lienee selvästi vaikeampaa. Vakavampaa suhdetta etsiskelevien jälkeen liikkeellä tuntuu olevan satoja vapaita ihmisiä, jotka metsästävät vain pikaista tyydytystä kuten myös panoseuraa. Treffisivut ovat selvästi äkänneet kehityksen sekä synnyttäneet markkinoille useampia vain seksiseuran saamiseen suunnattuja sovelluksia. Seksiseuraa metsästävän naimattoman onkin suoranaisesti hullua jättäytyä kirjautumatta yhdelle edellä kerrotun tyylisistä deittisivustoista.

Pääasiallinen ongelma näyttäisi olevan itselle sopivan deittisivuston tunnistaminen. Kuluttajien ulottuvilla näyttää olevan melkoisen seksiseuraa netistä iso valikoima panoseuraa hakeville tarkoitettuja sovelluksia mutta aina vain lisää julkistetaan jatkuvalla syötöllä. Etsi seksiä niin useasta seuranhakupalvelusta kuin suinkin pystyt, jotta varmistat pääsyn päämäärääsi. Usein sukupuolijakauma tällaisissa sivuissa näyttää olevan pikkuisen huono, kun mieskäyttäjiä näyttäisi olevan monessa tapauksessa huomattavasti reilummin kuin naisia. Yhä useammat seuranhakupalvelut ovatkin ratkaisseet tämän sillä tavalla, että sivu on kuluton naisjäsenille, sen sijaan kuukausihinnoiteltu äijillä. Käytäntö näyttää olevan yleistymässä ja useat sivustot ovatkin päässeet saamaan näin toimimalla lisää naisihmisiä. Hinnoittelustrategiaa käyttävillä deittipalstoilla sukupuolien välillä oleva suhdeluku näyttäisi olevan tasapainoisempi, joten vääryydeltä vaikuttava hinnoittelumalli todellakin onkin mieskäyttäjien hyväksi. Miesten ja naisten suhde voidaan tasoittaa vain ja ainoastaan sukupuolesta riippuvalla hinnoittelumallilla.

Eräille lukijoista tämä voi vaikuttaa oletusarvoiselta, mutta panon saannissa internetistä ensiarvoista on edustuksellinen selfie. Selkeä ja edustuksellinen esittelykuva vie seksikumppania metsästävien naisihmisten alapään kostumaan eikä varmuudella jää ilman huomionosoituksia. Huomaavaiset käytöstavat olisi lisäksi paras pitää mukana. Hyväkäytöksiset urokset tuppaavat saamaan aina pimppiä. Täynnä oikeinkirjoitusvirheitä oleva teksti ei tehoa naisiin, joten olisi hyödyllistä läpikäydä kirjoitus ennen profiilin julkituomista seuranhakupalvelussa.

Deittisivuilla kirjoittelevat käyttäjät eivät joka kerta ole sitä, mitä esittävät. Yksityisyydestä kannattaa siis pitää huolta. Älä kerro verkossa itsestäsi liian suurta määrää henk. kohtaista infoa ennen ensi treffiä. Paras tyyli on ensitreffien järkkääminen yleiselle paikalle. Lienee joka kerta yhtä huono idea järkätä ensitreffit suoraan tuntemattoman henkilön majapaikkaan, vaikka panettaisi miten lujasti tahansa. Ravintolat ja kuppilat saattavat olla järkeviä mestoja ensitapaamisen järjestämiseen. Ehkäisyn olisi parasta olla mukana kuviossa. Internetissä bongaamallasi naisihmisellä on mitä todennäköisemmin sattunut olemaan lukemattomia panokumppaneita ennen kohtaamistanne. Tautien torjumiseen on olemassa turvallinen ja halpa menetelmä: Kondomi.

Tähän loppuun lisäksi yksittäinen ohje petikumppania internetistä etsiville äijille: Naimisissa olevat naiset antaa toosaa empiiristen kokemusten mukaan aika helposti.